Formació lideratge pedagògic – Equips directius

PRESENTACIÓ

El lideratge pedagògic és un dels motors més destacats de transformació i millora educativa i un factor clau per a la sostenibilitat de la innovació. Així ho revela la investigació i les experiències internacionals. El canvi i la transformació educativa requereix que les organitzacions educatives posin al centre de tota la seva activitat l’aprenentatge i, en conseqüència, que totes les persones que en formen part sàpiguen liderar processos d’aprenentatge propis i dels demés. Per tant, cal que tant el professorat com els equips directius siguin líders. És per aquesta raó que aquest curs es presenta en dues modalitats: una per a docents que volen desenvolupar les seves capacitats de lideratge pedagògic i l’altre per a equips directius que volen millorar i aprofundir en el seu lideratge.

Objectius

El Programa té per objectiu la millora de la capacitació de les direccions de centres i la promoció del lideratge pedagògic en els centres educatius a través del desenvolupament professional dels equips directius i la creació de xarxes d’aprenentatge entre els participants.

Aquest programa t’ajudarà a comprendre’t millor a tu mateix com a líder, comprendre als demés i desenvolupar bones habilitats de lideratge amb la voluntat de millorar la confiança en la teva professionalitat per abordar situacions desafiants i així promoure un impacte positiu en el comportament de lideratge que beneficiarà el centre educatiu i l’equip docent. També pot ser una excel·lent oportunitat per progressar en la teva carrera professional i establir noves aliances.

Format

30 hores format híbrid presencial/on-line

 • 10 hores presencials a Barcelona, el primer i l’últim dia
 • 12 hores on-line síncrones
 • 8 hores treball on-line asíncron

Idioma: Llengua castellana

Metodologia

Aquest curs utilitza la metodologia pròpia de la University College of London (UCL- IOE) en Lideratge educatiu basada en l’evidència de la investigació i la pràctica educativa. Tota la formació parteix de la reflexió de l’experiència de lideratge dels participants per a desenvolupar estratègies i pràctiques de millora del lideratge en el centre. La metodologia és d’aprenentatge col·laboratiu entre iguals.

Equip de facilitadores

 • Anna Jolonch – Directora del LID
 • Greg Ross – Professor associat del UCL Institute of Education
 • Glòria Fajula – Facilitadora del LID
 • Cesc Masdeu- Facilitador del LID

Certificació i preu

 • Certificat de la UCL Center for Educational Leadership. London Institute of Education (IOE).
 • Certificat de LID Barcelona.
 • Preu: 710€

(*) Aquest curs compleix amb tots els requisits establerts per a ser bonificable a través de la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE)

PER A INSCRIURE’T OMPLE EL FORMULARI

              +34 659 73 84 06 +34 659 73 84 06
  info@lidbarcelona.com
  Ronda Sant Pau 80, 08001 Barcelona